Şok 20 Ocak İndirimleri

18 Ocak 2024 15:18

ŞOK Cumartesi Fırsatları, 20 – 23 Ocak 2024 tarihleri arasında tüm ŞOK marketlerde geçerli! Aktüel ürünler broşürü, sizi bekleyen avantajlar ile 2 sayfadan oluşuyor.

Bu hafta Şok markette 20-23 Ocak şok aktüel düzenlenen muazzam indirim kampanyasıyla birbirinden pratik ve kullanışlı ürünlerde avantajlı alışveriş yapabilirsiniz. Elektrikli yemek ısıtıcı, sefer tası, 3 katlı beslenme kutusu, çok fonksiyonlu yazıcı, şarj ışıklı speaker, kablosuz şarj cihazı, akıllı bileklik, dijital yazı tahtası gibi modern yaşamın vazgeçilmezleri, özel fiyatlarla sizleri bekliyor.

Ayrıca, bu haftaki şok aktüel kataloğu güzellik ve kişisel bakım ürünlerinde de kaçırılmayacak fırsatlar var. Elidor şampuan, Kotex ultra kanatlı normal 24’lü, sıvı sabun, zeytinyağlı demlik poşet çay, Arko nem krem çeşitleri gibi ürünlerde büyük indirimler sizleri bekliyor. Üstelik, bu ürünleri peşin fiyatına 6 taksitle satın alabilirsiniz.

Yeni şok aktüel ürünler Teknoloji tutkunları için Sunny HD dualled TV çeşitleri, Philips Airfryer, kurutma makinesi, çamaşır makinesi ve Dyson dikey şarjlı süpürge gibi üstün özelliklere sahip ürünler 2 yıl garantili olarak sunulmaktadır. Altus bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi gibi dayanıklı ev aletleriyle de yaşamınızı kolaylaştırabilirsiniz. Şok market, 09.00 – 21.00 saatleri arasında sizlere kaliteli ürünleri avantajlı fiyatlarla sunmaya hazır! Bu büyük fırsatları kaçırmayın!

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.