Kampanya Haberleri

Güncel Aktüel Ürünler Gizlilik Politikası

11.05.2018
28.124

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması/İşlenmesi
“Güncel Aktüel Ürünler” Uygulaması, kullanıcılarının bilgilerinin gizliliğine ve güvenliğine saygı göstermekte ve bu itibarla gerekli tedbirleri almak için elinden gelen gayreti göstermektedir. Uygulamayı kullanarak, gizliliğe ilişkin yükümlülüklere ve uygulamalara sadık kalacağınızı peşinen beyan ve taahhüt etmektesiniz. Ayrıca, Uygulamaya sunmuş olduğunuz kişisel bilgilerinizin işbu metinde belirtilen şekilde uygulamamız tarafından toplanması ve kullanılmasını kabul etmiş bulunmaktasınız.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, kişisel verileriniz; Uygulamamız tarafından aşağıda açıklanan kapsamda toplanarak işlenebilecektir.

Toplanan Kişisel Veriler
Uygulamamız, kullanıcılardan sabit ve/veya dinamik veriler toplamaktadır. Bu veriler kullanıcıların kullandığı hizmet ve özellik çeşitlerine göre değişkenlik göstermektedir. Bu verilerin neler olduğu aşağıdaki belirtilmiştir.

Kullanım Verileri: Uygulamamızın kullanımı sırasında kullanıcıların ziyaret ettiği sayfalar, giriş-çıkış süreleri, ilgilendikleri kampanyalar ve ilgi süreleri, önceliklendirme ve favorileri, yapılan aramalar, paylaşımlar.

Mobil Cihaz Bilgileri: Telefon veya tablet cihazlara ait benzersiz tanımlayıcı (id), adı, markası, modeli, işletim sistemi ve versiyonu

Kişisel Veriler Nerede Depolanır ve İşlenir?
Elde edilen kişisel veriler Uygulamamıza ait ve/veya iş birliği içindeki hizmet servis sağlayıcıların yurtiçi veya yurtdışı tesislerinde depolanabilir ve işbu bilgilendirme kapsamındaki amaçlar doğrultusunda ve bu amaçlar doğrultusunda işlenebilir.

Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği
Kişisel verileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile düzenlenen ilkeler ve işleme şartları uyarınca ve aşağıdaki amaçlar kapsamında işlenecektir;

Kullanım Verileri: Davranışsal reklam ve pazarlama, hizmet kalitesi ölçümü ve geliştirilmesi, optimizasyon, denetim, promosyon yönetimi, istatistik ve analiz, ilgi alanları belirleme, profilleme, reklam ve satış, sorun ve hata yönetimi, raporlama.

Mobil Cihaz Bilgileri: Cihazlara özel sorun ve hata analiz, istatistik ve analiz, reklam, optimizasyon, raporlama

Kişisel Verilerin Saklama Süresi
Elde edilen kişisel veriler, kullanıcılara en iyi deneyimi ve hizmeti sunabilmek için bu bildirim metninde belirtilen şartlar, kapsam ve amaçlar dahilinde gereken süre kadar saklanacaktır. Bu belirtilen amaçlar dışında herhangi bir yargı veya idari süreçlerin yürütülebilmesi amacıyla ilgili mevzuat süresince saklanabilir.

Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği
Elde edilen kişisel veriler, sistem kalitesini artırmak, platform hatalarını gidermek, ticari faaliyetleri sürdürebilmek, kullanıcı deneyimini geliştirebilmek, kişiselleştirme ve iyileştirme çalışmaları yapmak, kullanıcı güvenliğini sağlamak, hizmetlerini geliştirmek, operasyonel değelendirmeler yapmak, analizler yapmak, istatistik ve raporlamalar yapmak ve yukarıda belirtilen amaçlardan herhangi birini gerçekleştirebilmek adına, hukuk büroları, araştırma şirketleri, güvenlik sağlayıcı yazılım şirkeleri, sosyal medya dahil üçüncü gerçek ve/veya tüzel kişiler ile yasal zorunluluklar kapsamında yetkili kurum, kuruluş, idari ve yargı organları ile paylaşabilecektir.

Cihazlarınıza aktarılan çerezler aracılıyla elde edilen bilgiler bu metinde belirtilen amaç ve kapsam dahilinde paylaşılabilecektir.

Veri Güvenliği
Uygulamamız kişisel verileri güvenli bir şekilde korumayı taahhüt eder, kişisel verilerin 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümlerine uygun olarak işlenmesini sağlar ve ilgili teknik ve idari tedbirleri alır.

Hangi Haklara Sahipsiniz?
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi kapsamınca ziyaretçiler, bize başvurarak, kendileriyle ilgili,

Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

Söz konusu haklar, veri sahipleri tarafından 6698 sayılı Kanun kapsamında tarafımıza yapılan şahsen başvuru, noter vasıtasıyla veya başvuru sahibince 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu’nda tanımlı olan elektronik imza ile imzalanarak markampanya.com@gmail.com elektronik posta adresine gönderilmek suretiyle tarafımıza iletebilmektedirler.

BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Uğur Olcay dedi ki:

    Arden marketlerinin insertini de takip etmek isteriz.

Sitemiz bilgilendirme amaçlıdır. Ayrıntılar için markaların sitelerini ziyaret ediniz.