BİM 2 Şubat 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu

30 Ocak 2024 05:46

eni BİM Aktüel ürünler broşürü 2 – 8 Şubat 2024 tarihleri arasında tüm BİM marketlerde geçerlidir. Aktüel Ürünler Kataloğu 6 sayfadan oluşmaktadır.

2-8 Şubat bim aktüel de bulunan fırsatlar arasında LG ve TCL TV markalarına ait çeşitli TV modelleri yer alıyor. Ayrıca, sütlü Türk kahvesi makinesi, mega robot blender seti, çay makinesi, akıllı robot süpürge, fakir dikey süpürge gibi ev aletleri de broşürde dikkat çekiyor. Kumtel markasının beyaz turbo cam ankastre seti, mini fırını, vakum makinesi, Fastfryer ve Luxel Fastfryer gibi ürünleri de bu haftanın öne çıkanları arasında bulunuyor.

Ayrıca, bu haftaki bim aktüel kataloğu elektrikli tekli ocak, çift yönlü ısıtıcı, mini ısıtıcı, fanlı ısıtıcı gibi ısınma ürünlerinin yanı sıra çocuklar için çeşitli oyuncaklar, kaşmir halı, tek kişilik ve çift kişilik battaniyeler, kadın ve erkek terlikler, fermuarlı mont, çilek desenli pijama takımı, çilek desenli mutfak önlüğü gibi giyim ürünleri de dikkat çekiyor.

Ayrıca, yeni bim aktüel ürünler anaokulu ayakkabısı çocuk, lüks eldiven, waffle kurulama bezi, demlematik, eşarp, paspas, bone, nakış havlu seti, çamaşır yıkama filesi gibi günlük kullanım ürünleri de broşürde yer alıyor. Büyük boy çaydanlık, kek kalıp çeşitleri, kapaklı mikser kabı, çırpıcı seti, rendeli karıştırma kabı, kapaklı taşıma saplı kek börek fanusu, Gold uzun tatlı kaşığı, ölçü bardağı, çilekli kavanoz, şekerlik, fırın kabı, demlik, sos ve saklama şişesi gibi mutfak ürünleri de avantajlı fiyatlarla müşterilere sunuluyor.

Tek fiyat çelik pastacılık ürünleri, silikon ürünler, kağıt sufle muffin kabı, Paşabahçe cam ürün çeşitleri, çay bardağı 6’lı, pankek tavası, kurabiyelik, çift renkli dekorlu kupa, çelik servis ürünleri, kapaklı leğen, desenli metal tepsi, ayaklı su meşrubat sebili gibi ev ve mutfak eşyaları da broşürde yer alıyor. Bu zengin ürün yelpazesi, alışveriş yapmak isteyenlere geniş bir seçenek sunuyor.

BİM 2 Şubat 2024 Aktüel Ürünler Videosu

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.