BİM 9 Ocak 2024 Salı Aktüel Kataloğu

6 Ocak 2024 05:48

Yeni BİM Aktüel ürünler broşürü 9 – 15 Ocak 2024 tarihleri arasında tüm BİM marketlerde geçerlidir. Aktüel Ürünler Kataloğu sayfadan oluşmaktadır.

9-15 Ocak bim aktüel de geçerli olan broşürü, geniş bir ürün yelpazesi sunarak alışveriş yapmak isteyenleri karşılıyor. Sağlıklı beslenmeye özen gösterenler için yarım yağlı dilimli tost peyniri, beyaz peynir, tam yağlı kaşar peyniri ve yarım yağlı süzme peynir gibi çeşitli peynir seçenekleri mevcut. Aynı zamanda klasik inek peyniri, taze peynir ve çeşitli yoğurt alternatifleri de dikkat çekiyor.

Protein ihtiyacını karşılamak isteyenler için ızgara tavuk, nugget ve schnitzel gibi ürünlerin yanı sıra Mısır yağı ile hazırlanan ton balığı da broşürde yer alıyor. Temel gıda ürünleri arasında pilavlık bulgur, nohut, pilavlık pirinç ve çeşitli makarna seçenekleri bulunurken, evde lezzetli yemekler yapmak isteyenler için Meram domates salçası, biber salçası ve çeşitli baharatlar da öne çıkıyor.

Bu haftaki bim aktüel kataloğu Ev temizliği için ise bulaşık makinesi tableti, çamaşır deterjanı, banyo mutfak spreyi, temizlik malzemeleri ve dev rulo kağıt havlu gibi ürünler bulunmaktadır. Kişisel bakım kategorisinde Komili şampuan, Dove duş jeli, Flormar ruj gibi ürünlerle birlikte organik Hindistan cevizi yağı, katı sabun, yüz bakım maskesi, yüz bakım serumu, nemlendirici krem ve lip balm gibi seçenekler de mevcuttur.

Ayrıca, yeni bim aktüel ürünler çeşitli temizlik malzemeleri, atıştırmalıklar, ev gereçleri ve hayvanlar için Felix junior gibi ürünlerle BİM, tüketicilere uygun fiyatlarla geniş bir alışveriş imkanı sunmaktadır. BİM marketleri, haftanın her günü 09.00 – 21.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

BİM 9 Ocak 2024 Aktüel Ürünler Videosu

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.