ŞOK Market 12 Temmuz 2023

10 Temmuz 2023 13:42

ŞOK Market 12 Temmuz 2023“Haftanın Fırsatları” Kataloğu

ŞOK “Haftanın Fırsatları” broşürü 12-18 Temmuz 2023 tarihleri arasında tüm ŞOK marketlerde geçerlidir. Aktüel ürünler broşürü 5 sayfadan oluşmaktadır.

12 Temmuz 2023 Tarihinde Başlayacak olan Şok Aktüel kataloğunda bu hafta Mis marka peynir çeşitleri indirimde! Peynirle donattığınız sofralarınıza zeytin, pastırma, salam, sucuk çeşitleri ekeleyebilirsiniz. Yazın en sıcak günlerinde indirime giren dondurma çeşitleriyle hem kendinize hem cebinize bir iyilik yapın. Aynı zamanda serinlemek isteyenler için soğuk içeceklerde indirimde.

Yaz temizliğine boya-badana ile başlamak isteyenler için muhteşem fırsat Şok’ta! Boyalar, fırçalar, rulo, merdiven gibi yardımcı ürünler uygun fiyata sizlerle. Bunun yanında Ne Alırsan 12,95 TL olan küçük detayları gözden kaçırmayın.

Hassas noktamız bebekler için bez çeşitleri ve hassas ciltleri için uyumlu ürünler mevcud. Yaza saç bakımı ile başlamak isteyenler için saç bakım ürünleri ve boya çeşitlerini indirimde bulabilirsiniz. Kağıt havlu ve tuvalet kağıdını almanın tam zamanı. Ayrıca 5L Rinso sıvı detarjan ve 4kg Mintax bulaşık detarjanı aile bütçenize çok iyi gelecek.

Yeni nesil kovalar ve moplar temizlikte büyük yardımcınız olacak. Hepa filtre Sinbo elektrikli süpürge çok uygun fiyata sizlerle. Ayrıca iç çamaşır, pijama, terlik ihtiyacınızı Şok’tan giderebilirsiniz.

Altus, Electrolux, Contı, Awox markalı süpürgeler uygun fiyat aralıklarıyla tercihinize sunulmuştur. Bunun yanında hala akıllı robot süpürgeniz yoksa hemen en yakın Şok markete ulaşın.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.