BİM 21 Temmuz 2023 Aktüel Kataloğu

18 Temmuz 2023 03:58

BİM Aktüel ürünler broşürü 21 – 27 Temmuz 2023 tarihleri arasında tüm BİM marketlerde geçerlidir. Aktüel Ürünler Kataloğu sayfadan oluşmaktadır.

Bim’de bu hafta katlanabilir elektrikli bisikletin Alfas’ı sizlerle.
Anılarınızı saklayabileceğiniz fotoğraf albümünü kaçırmayın. Ayrıca tek ve çift kişilik çarşaflar, yastık kılıfları uygun fiyatlı alezler sizlerle. Erkekler için t-shirt ve shortlar beden seçenekleriyle Bim’de. Birbirinden şık terlik çeşitlerine göz atmayı unutmayın.
Kahvaltı seti, ayarlanabilir süzgeç, salata servis kasesi, makarna tabağı, desen desen bardaklar, çeşit çeşit kaseler kaçırılmayacak fırsatlarla sizlerle buluşuyor. Ayrıca sevdiklerinizle paylaşım yemekleri yapabileceğiniz derin 12 L Tencere tam bir fırsat ürünü.
Çeyiz tamamlamak isteyenler için Fakir Çeyiz paketi sadece 2.699,00 TL. Bonera 2’li tava setinide çeyizinize ekleyebilirsiniz. Ayrıca sıcak yazlarınızı serinletecek vantilatör 399,00 TL. Bunun yanında melamin kek fanusu ve tepsi, boy boy saklama kutuları, silikon kapak seti, kapaklı sepetini kaçırmayın.
Bim teknoloji severleri unutmamış TV, HP Notebook, HP Tanklı yazıcı, Casper telefon, Akıllı saat, Akıllı bileklik, Oppo Bluetooth Kulaklık uygun fiyatlarıyla Bim’de.

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.