BİM 17 Kasım 2023 Cuma Aktüel Ürünler Kataloğu

14 Kasım 2023 06:34

Yeni BİM Aktüel ürünler broşürü 17-23 Kasım 2023 tarihleri arasında tüm BİM marketlerde geçerlidir. Aktüel Ürünler Kataloğu 6 sayfadan oluşmaktadır.

BİM 17-23 Kasım tarihleri arasındaki Aktüel Ürünler kataloğu, çeşitli elektronik ürünlerden ev eşyalarına, giyim ürünlerinden oyuncaklara kadar geniş bir ürün yelpazesini sizlere sunuyor. Elektrikli bisiklet, Kumtel Air Fryer, ısıtıcılar, dikey süpürge ve cam ürünler gibi evinizi güzelleştirecek ürünler katalogda yer alıyor. Lav markasının özel tasarımlı bardak çeşitleri, şık ve kullanışlı kupa su bardakları ile sofralarınıza şıklık katmanız mümkün.

Giyim ürünleri arasında, erkek çocuk montları, örgü ipler, erkek gömlekler, pijamalar ve eşofmanlar yer alıyor. Ayrıca, çift kişilik çarşaf ve yorgan gibi ev tekstili ürünleri de katalogda dikkat çekenler arasında. Çocuk oyuncakları kategorisinde ise zengin bir çeşitlilik bulunuyor, miniklerin eğlenceli zaman geçirmeleri için birbirinden farklı seçenekler sunuluyor.

BİM 17 Kasım Aktüel Ürünler kataloğu, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle evinizi, giyim dolabınızı ve çocukların oyun dünyasını renklendirmeye hazır. Bu fırsatları değerlendirmek için mağazalara uğramayı unutmayın!

YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.